Φωτια Ευβοια / Δραματική νύχτα στην Εύβοια: Μαίνεται η φωτιά - Σε τρία ... - Επιδαυροσ ευβοια φωτια προηγούμενο άρθρο γκέλυ μαυροπούλου:

Φωτια Ευβοια / Δραματική νύχτα στην Εύβοια: Μαίνεται η φωτιά - Σε τρία ... - Επιδαυροσ ευβοια φωτια προηγούμενο άρθρο γκέλυ μαυροπούλου:. Συνεχίζονται οι προσπάθειες κατάσβεσης της μεγάλης πυρκαγιάς που ξέσπασε την τρίτη 3 αυγούστου, στην περιοχή της. Ειδικότερα, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα η φωτιά καίει πευκοδάσος ανάμεσα στο πήλι και το μαντούδι και στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις. Τρεις φωτιές με οκτώ μέτωπα αντιμετωπίζουν οι πυροσβέστες. Στην περιοχή επιχειρούν, σύμφωνα με την πυροσβεστική, 30 πυροσβέστες. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στον δήμο μαντουδίου λίμνης αγίας.

Μεγάλες διαστάσεις έλαβε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε νωρίς το μεσημέρι του σαββάτου στην περιοχή φαράκλα της βόρειας εύβοιας. Ενισχυμένες οι δυνάμεις λόγω της αναζωπύρωσης έξω από το χωριό πλατανιά. Ειδικότερα, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα η φωτιά καίει πευκοδάσος ανάμεσα στο πήλι και το μαντούδι και στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις. Φωτια ευβοια για τρίτη μέρα οι πυροσβέστες δίνουν μάχη με τη μεγάλη πυρκαγιά στην κεντρική εύβοια. Στον αέρα 7 αεροσκάφη και 9 ελικόπτερα, δύο από τα οποία του στρατού και άλλα δύο.

Φωτιά Εύβοια: Το μαύρο... αποτύπωμα από ψηλά - tromaktiko
Φωτιά Εύβοια: Το μαύρο... αποτύπωμα από ψηλά - tromaktiko from www.tromaktiko.gr
Από την πρώτη στιγμή επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις της. «η μάχη είναι σε εξέλιξη. Συνεχίζονται οι προσπάθειες κατάσβεσης της μεγάλης πυρκαγιάς που ξέσπασε την τρίτη 3 αυγούστου, στην περιοχή της. Οι φλόγες είναι κοντά τα χρόνια. Φωτιά ξέσπασε στις 2 το μεσημέρι σε δασική περιοχή στην βόρεια εύβοια. Σε τρία μέτωπα δίνουν μάχη οι πυροσβεστικές δυνάμεις στην εύβοια, καθώς κατά τη διάρκεια της νύχτας προστέθηκαν δύο νέες εστίες, στην αρχική που ξέσπασε νωρίτερα το απόγευμα. Στο σημείο επιχειρούν 36 πυροσβέστες με 12 οχήματα και δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, ενώ από αέρος πραγματοποιούν ρίψεις νερού τέσσερα αεροπλάνα και ένα ελικόπτερο evima team 28.07.2021 | 13:03. Ειδικότερα, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα η φωτιά καίει πευκοδάσος ανάμεσα στο πήλι και το μαντούδι και στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις.

Αυτή την ώρα η φωτιά κατακαίει δασική έκταση στην περιοχή ανάμεσα στα χωριά αγριλίτσα κοντοδεσπότι και μακρυμάλλη στην εύβοια.

Εκτός της μεγάλης φωτιάς στην αγριλίτσα, πύρινα μέτωπα μαίνονται και σε θήβα, ιωάννινα, άρτα και θάσο. Από την πρώτη στιγμή επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις της. Μάχη με τις φλόγες δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις από ξηρά και αέρα για να σβήσουν τη φωτιά, η οποία μαίνεται στους ραπταίους του δήμου καρύστου στην εύβοια.η φωτιά καίει σε δασική έκταση, ενώ σύμφωνα με τα τοπικά. Ενισχυμένες οι δυνάμεις λόγω της αναζωπύρωσης έξω από το χωριό πλατανιά. Αυτή την ώρα η φωτιά κατακαίει δασική έκταση στην περιοχή ανάμεσα στα χωριά αγριλίτσα κοντοδεσπότι και μακρυμάλλη στην εύβοια. Η πυρκαγιά είναι σε δύσβατη περιοχή την οποία δεν μπορούν να προσεγγίσουν εύκολα οι επίγειες δυνάμεις. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στον δήμο μαντουδίου λίμνης αγίας. Επιδαυροσ ευβοια φωτια προηγούμενο άρθρο γκέλυ μαυροπούλου: Άμεσα κινητοποιήθηκαν 25 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 6 οχήματα, 1 ελικόπτερο και 2 αεροσκάφη. Η φωτιά καίει κοντά στο χωριό αγδίνες. Μεγάλη φωτιά στη βόρεια εύβοια, στάχτη το πυκνό πευκοδάσος. Σε εξέλιξη είναι φωτιά στην εύβοια. Φωτιά ξέσπασε στις 2 το μεσημέρι σε δασική περιοχή στην βόρεια εύβοια.

Συγκεκριμένα, φωτιά έχει ξεσπάσει και στην περιοχή πρόδρομος της θήβας, όπου καίγεται δασική έκταση. Πρόστιμο 300 ευρώ σε ιδιοκτήτη καφετέριας Εκτός της μεγάλης φωτιάς στην αγριλίτσα, πύρινα μέτωπα μαίνονται και σε θήβα, ιωάννινα, άρτα και θάσο. Στον αέρα 7 αεροσκάφη και 9 ελικόπτερα, δύο από τα οποία του στρατού και άλλα δύο. Στην ελλάδα βρίσκονται ήδη από τα μεσάνυχτα τα δύο πυροσβεστικά αεροσκάφη από την ιταλία, που νωρίτερα την τρίτη (13/8), είχε ζητήσει η αθήνα να συνδράμουν στην επιχείρηση κατάσβεσης της μεγάλης φωτιάς στην εύβοια.

Αναστάτωση στο Αλιβέρι: Ξέσπασε φωτιά σε σπίτι από ...
Αναστάτωση στο Αλιβέρι: Ξέσπασε φωτιά σε σπίτι από ... from 2.bp.blogspot.com
Εκτός της μεγάλης φωτιάς στην αγριλίτσα, πύρινα μέτωπα μαίνονται και σε θήβα, ιωάννινα, άρτα και θάσο. Στο σημείο επιχειρούν 36 πυροσβέστες με 12 οχήματα και δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, ενώ από αέρος πραγματοποιούν ρίψεις νερού τέσσερα αεροπλάνα και ένα ελικόπτερο evima team 28.07.2021 | 13:03. Μεγάλη φωτιά στη βόρεια εύβοια, στάχτη το πυκνό πευκοδάσος. Στην ελλάδα βρίσκονται ήδη από τα μεσάνυχτα τα δύο πυροσβεστικά αεροσκάφη από την ιταλία, που νωρίτερα την τρίτη (13/8), είχε ζητήσει η αθήνα να συνδράμουν στην επιχείρηση κατάσβεσης της μεγάλης φωτιάς στην εύβοια. Φωτιά ξέσπασε στις 2 το μεσημέρι σε δασική περιοχή στην βόρεια εύβοια. Ειδικότερα, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα η φωτιά καίει πευκοδάσος ανάμεσα στο πήλι και το μαντούδι και στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις. Στην περιοχή επιχειρούν, σύμφωνα με την πυροσβεστική, 30 πυροσβέστες. Οι φλόγες είναι κοντά τα χρόνια.

Μεγάλη φωτιά στη βόρεια εύβοια, στάχτη το πυκνό πευκοδάσος.

Φωτια ευβοια για τρίτη μέρα οι πυροσβέστες δίνουν μάχη με τη μεγάλη πυρκαγιά στην κεντρική εύβοια. Στο σημείο επιχειρούν 36 πυροσβέστες με 12 οχήματα και δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, ενώ από αέρος πραγματοποιούν ρίψεις νερού τέσσερα αεροπλάνα και ένα ελικόπτερο evima team 28.07.2021 | 13:03. Τα ιταλικά αεροσκάφη, μαζί με τα ελληνικά, θα ξεκινήσουν. Οι φλόγες είναι κοντά τα χρόνια. Μεγάλες διαστάσεις έλαβε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε νωρίς το μεσημέρι του σαββάτου στην περιοχή φαράκλα της βόρειας εύβοιας. Η πυρκαγιά είναι σε δύσβατη περιοχή την οποία δεν μπορούν να προσεγγίσουν εύκολα οι επίγειες δυνάμεις. Η φωτιά ξέσπασε νωρίς το απόγευμα. Φωτια ευβοια 14 αυγ 2019 | 20:02 φωτιά εύβοια: Αυτή την ώρα η φωτιά κατακαίει δασική έκταση στην περιοχή ανάμεσα στα χωριά αγριλίτσα κοντοδεσπότι και μακρυμάλλη στην εύβοια. Από την πρώτη στιγμή επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις της. Ενισχυμένες οι δυνάμεις λόγω της αναζωπύρωσης έξω από το χωριό πλατανιά. Ειδικότερα, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα η φωτιά καίει πευκοδάσος ανάμεσα στο πήλι και το μαντούδι και στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις. Μάχη με τις φλόγες συνεχίζουν να δίνουν οι δυνάμεις πυρόσβεσης στην κεντρική εύβοια, καθώς το μέτωπο της φωτιάς βρίσκεται κοντά στα χωριά πλατανιά, κοντοδεσπότι και μακρυμάλλη.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν 25 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 6 οχήματα, 1 ελικόπτερο και 2 αεροσκάφη. Φωτια ευβοια για τρίτη μέρα οι πυροσβέστες δίνουν μάχη με τη μεγάλη πυρκαγιά στην κεντρική εύβοια. Τρεις φωτιές με οκτώ μέτωπα αντιμετωπίζουν οι πυροσβέστες. Φωτιά ξέσπασε στις 2 το μεσημέρι σε δασική περιοχή στην βόρεια εύβοια. Πρόστιμο 300 ευρώ σε ιδιοκτήτη καφετέριας

(ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ) ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ! ΜΑΙΝΕΤΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ...
(ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ) ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ! ΜΑΙΝΕΤΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ... from www.makeleio.gr
Η φωτιά καίει κοντά στο χωριό αγδίνες. Πρόστιμο 300 ευρώ σε ιδιοκτήτη καφετέριας Τα ιταλικά αεροσκάφη, μαζί με τα ελληνικά, θα ξεκινήσουν. Μεγάλες διαστάσεις έλαβε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε νωρίς το μεσημέρι του σαββάτου στην περιοχή φαράκλα της βόρειας εύβοιας. Όπως υποστηρίζει η γειτόνισσα του ζευγαριού, οι αστυνομικοί κλήθηκαν να ελέγξουν ένα σοβαρό επεισόδιο στην εν λόγω οικία, στις 11 ιουλίου 2021 ωστόσο έφυγαν άπραγοι με αποτέλεσμα 19 μέρες μετά η άτυχη 31χρονη να. Σε εξέλιξη είναι φωτιά στην εύβοια. Φωτιά ξέσπασε στις 2 το μεσημέρι σε δασική περιοχή στην βόρεια εύβοια. Τρεις φωτιές με οκτώ μέτωπα αντιμετωπίζουν οι πυροσβέστες.

Τρεις φωτιές με οκτώ μέτωπα αντιμετωπίζουν οι πυροσβέστες.

Από την πρώτη στιγμή επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις της. Η φωτιά καίει κοντά στο χωριό αγδίνες. Πρόστιμο 300 ευρώ σε ιδιοκτήτη καφετέριας Τρεις φωτιές με οκτώ μέτωπα αντιμετωπίζουν οι πυροσβέστες. Τα ιταλικά αεροσκάφη, μαζί με τα ελληνικά, θα ξεκινήσουν. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 25 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 6 οχήματα, 1 ελικόπτερο και 2 αεροσκάφη. Μάχη με τις φλόγες δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις από ξηρά και αέρα για να σβήσουν τη φωτιά, η οποία μαίνεται στους ραπταίους του δήμου καρύστου στην εύβοια.η φωτιά καίει σε δασική έκταση, ενώ σύμφωνα με τα τοπικά. Σε τρία μέτωπα δίνουν μάχη οι πυροσβεστικές δυνάμεις στην εύβοια, καθώς κατά τη διάρκεια της νύχτας προστέθηκαν δύο νέες εστίες, στην αρχική που ξέσπασε νωρίτερα το απόγευμα. Φωτια ευβοια για τρίτη μέρα οι πυροσβέστες δίνουν μάχη με τη μεγάλη πυρκαγιά στην κεντρική εύβοια. Σε εξέλιξη είναι φωτιά στην εύβοια. Δύσκολη είναι η νύχτα στην περιοχή της λίμνης εύβοιας. Ήδη την τελευταία ώρα οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν μια. Συγκεκριμένα, φωτιά έχει ξεσπάσει και στην περιοχή πρόδρομος της θήβας, όπου καίγεται δασική έκταση.